De kans dat we Linda de Mol ooit in de Playboy of een ander blootblad mogen aanschouwen, is praktisch nihil. De RTL 4-ster was donderdag te gast in het NTR-programma College Tour en vertelde daarin dat ze niet van plan is haar kleren voor een blootreportage uit te trekken.

Linda de Mol.

De vraag waarom Linda de Mol nooit bloot in de Playboy of een ander blootblad heeft gestaan kwam van een brutale student. De presentatrice/actrice, momenteel bij RTL 4 te zien met Ik Hou Van Holland en Iedereen Is Gek Op Jack, kon er echter wel om lachen.


Compliment


“Wat ga je hierop nou zeggen? Ik heb zelden zo’n compliment gehad eigenlijk.”


Dan, na even nadenken: “Vanaf een jaar of 25 is het me met enige regelmaat gevraagd. Er zijn een aantal redenen waarom ik dat nooit gedaan heb. In eerste instantie, omdat ik destijds heel veel met kinderen werkte.”


Retoucheren


Al speelde Linda’s ijdelheid ook mee. “Later was het eigenlijk ook het idee van: die vrouwen die daarin staan, zijn altijd zo perfect. Dat ben ik helemaal niet. Dan moeten ze van alles gaan retoucheren of moet ik me in rare houdingen wringen – en voor wie eigenlijk? En waarom? Ik heb het geld niet nodig. Het kan in sommige gevallen ook tegen je werken.”


Ludieke actie


Wanneer presentator Twan Huys vraagt of de presentatrice ooit heeft overwogen om in haar magazine Linda. een naaktreportage te doen, knikt Linda bevestigend. “Ja, we hebben inderdaad wel eens gedacht dat als ik het al zou doen, dat ik het dan misschien beter in mijn eigen blad kon doen”, licht ze toe.


“Dan zouden we een soort gekke ludieke actie moeten verzinnen, zodat het veel geld oplevert voor een goed doel. Maar jongens”, besluit Linda beslist, ‘ik durf het niet meer. Ik geloof ook niet dat jullie het willen zien.”