De kijkcijfers van afgelopen zaterdag zijn bekend, nadat Stichting Kijkonderzoek gisteren kampte met een technische storing. De zaterdagavond van RTL 4 heeft een flinke impuls gekregen met de terugkeer van Ik Hou van Holland. De amusementsshow trok meteen 2,7 miljoen kijkers en trok bovendien Iedereen Is Gek op Jack omhoog naar 2 miljoen kijkers. Wat Vindt Nederland trok aansluitend 1,5 miljoen kijkers. De klappen vallen bij Nederland 1 en SBS 6.


De Beste Zangers van Nederland moest flink inleveren tot 723 duizend kijkers. Sowieso kwamen de scores na het NOS Journaal van 20.00 uur niet meer boven het miljoen uit op de zender.


SBS 6 moest opnieuw flink kijkers inleveren bij The Sing-Off. De show opende twee weken terug op 1,2 miljoen kijkers, zaterdag waren er daar nog 418 duizend van over. Weekend Miljonairs kwam aansluitend uit op 587 duizend kijkers. Die titel schurkte bij de eerste aflevering nog tegen het miljoen aan.