Linda de Mol is al een ruime tijd ziek en hierdoor is er vertraging opgelopen bij de opnames van Ik Hou Van Holland. Nu het beter met haar lijkt te gaan is de griep overgeslagen op collega Jeroen van Koningsbrugge, die ook een vaste rol heeft in het spelletjesprogramma.

ik hou van holland canvas

Linda de Mol is al een ruime tijd ziek en hierdoor is er vertraging opgelopen bij de opnames van Ik Hou Van Holland. De Mol, die ook acteert in de nieuwe serie Gek op Jack, wordt door griep lastig gevallen. De opnames van Ik Hou Van Holland werden hierdoor een week verplaatst.

Nu blijkt dat de eveneens zo belangrijke vaste kracht van het programma, Jeroen van Koningsbrugge, ook ziek is. De opnames hebben hierdoor al twee weken vertraging opgelopen.

Nieuwe teamcaptain
Guus Meeuwis is vanaf heden de nieuwe teamcaptain van het programma en vervangt hiermee Peter Heerschop. Guus zal elke week met zijn team tegen het team van Jeroen van Koningsbrugge strijden.