Tijdens de productie van het bordspel Ik Hou van Holland is er een fout opgetreden met de CD. Hierdoor is er onduidelijkheid ontstaan betreffende de categorie muziek  in de vraagstelling. Hierover wil de producent graag opheldering geven. Wanneer er staat ‘Zing de originele tekst van track xx ’ komt dit getal xx niet overeen met de nummering van de tracks op de CD. Deze loopt tot 20 en de nummering van de tracks op de vragenkaartjes loopt van 1 tot en met 39, met alleen de oneven getallen die er tussen in zitten.

Hoe weet u nu naar welke track u moet gaan op de CD? Als er bijvoorbeeld staat: ‘Zing de originele tekst van track 13’ , tel er dan 1 bij op en deel dit getal door 2, dan kom je uit op track 7 op de CD.

‘Zing de originele tekst van track 1’, 1 erbij opgeteld is 2 en gedeeld door 2 kom je uit op track 1 op de CD.
‘Zing de originele tekst van track 39’, 1 erbij opgeteld is 40 en gedeeld door 2 kom je uit op track 20.

Bestel hieronder het bordspel en de aanvulset van het succesvolle Talpa-programma bij RTL 4. Clown Games brengt het bordspel onder licentie uit.

Ik Hou Van Holland
Ik Hou Van Holland

Ik Hou Van Holland Aanvulset
Ik Hou Van Holland Aanvulset