Elk jaar zo rond de feestdagen begint het bij Linda de Mol te kriebelen: gaat ze door of stopt ze met televisie maken?
“Ik denk elk jaar wel een keer aan stoppen”, geeft de presentatrice toe in HP/De Tijd. “Meestal rond december. Als ik om kwart over tien ‘s avonds als een hijgend hert op de bank zit, ondertussen met de kinderen probeer Sinterklaassurprises in elkaar te fröbelen en de volgende ochtend weer vroeg moet aantreden in de studio, denk ik weleens: waar ben ik mee bezig?” 

Linda is echter dol op spelletjes en presenteert nog steeds met plezier programma’s als Miljoenenjacht en Ik hou van Holland. Maar ze moet er niet aan denken om zich voor vijf jaar aan een zender te binden. “Ik beslis tegenwoordig per seizoen. (…) Als je het programma gaat staan afdraaien en het alleen maar doet voor de hypotheek, ben je niet goed bezig en moet je kunnen beslissen iets anders te gaan doen.”