Het best bekeken amusement op de zaterdagavond komt opnieuw van Linda de Mol met een 2009-herhaling van Ik Hou van Holland. De uitzending trok 2 miljoen kijkers. Alleen het NOS Journaal om 20.00 uur trok meer bekijks, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De Vara krikte het gemiddelde aandeel van Nederland 1 op de zaterdagavond op met de tv-première van De Rust Zelve van Jochem Myjer, waar ruim 1,6 miljoen kijkers op afstemden.


De laatste aflevering van Kassa met Felix Meurders trok 1,6 miljoen kijkers, Najib Amhali op de late avond nog eens 1,4 miljoen kijkers. De tweede aflevering van Wie van de 3 deed het beter dan de eerste en kwam uit op 1,3 miljoen kijkers.


Op RTL 4 was nog de speciale Wat Vindt Nederland van 2010 te zien, waarin Jack Spijkerman op eigen wijze door het afgelopen jaar raasde. De uitzending trok 1,4 miljoen kijkers.


Op SBS 6 wist Coming to Holland 622 duizend kijkers te boeien.