RTL 4 sluit 2010 dit jaar af met een oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland.ik hou van hollandLinda de Mol, teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge en waarnemen teamcaptain Irene Moors delen hun panels weer met een keur aan beroemdheden: Jan Kooijman, Frans Bauer en Leontine Borsato (voor Jeroen) en Epke Zonderland, Danny de Munk en Daphne Deckers (voor Irene).

De Oud & Nieuw-special staat geheel in het teken van vuurwerk, oliebollen, champagne ?n natuurlijk een terugblik op 2010.

Alle vragen die Linda op de teams afvuurt gaan over het afgelopen jaar. En het feest is compleet, zo schrijft RTL, omdat diverse artiesten hun hits uit 2010 ten gehore komen brengen. Maar wie dat zijn, blijkt pas in het spel ‘Raad Een Lied’.

Direct na twaalf uur gaat het nieuwe jaar van start met bloopers en hoogtepunten van alle ‘Ik Hou Van Holland’-uitzendingen uit 2010. En later op 1 januari is het dus al weer tijd voor de Nieuwjaarsshow. Ik Hou Van Holland Oud & Nieuw is vrijdag 31 december 2010 tussen 22.00 en 0.20 uur te zien bij RTL 4.


C:\Program

Lees meer via onderstaande links (en onder Relevante pagina’s).

<- Ga naar de voorpagina van deze site
-> Televizier | Log in | Info voor site-gebruikers | De Gids | Televizier-Ring
-> Redactie | Tv-nieuws | Achtergronden | DVD-reviews | Alles | Colofon
-> Forum | Nu op ‘t forum | Overzicht | Mail & Win | Praat mee & Win