De RTL 4-show komt met een Oud & Nieuw special. Ik Hou Van Holland sluit het jaar af met een groep leuke BN’ers en natuurlijk het standaard panel wat bestaat uit Jeroen van Koningsbrugge en Linda de Mol. Heerschop wordt vervangen door Irene Moors.

40-Ik Hou Van Holland

De Oud & Nieuw-special staat geheel in het teken van vuurwerk, oliebollen, champagne en een terugblik op 2010.

Nieuw spel
Alle vragen die Linda op de teams afvuurt gaan over het afgelopen jaar. Er is een nieuw spel waarbij de kandidaten, met memory, foto’s van mensen uit het afgelopen nieuwsjaar moeten onthouden.


In deze extra lange aflevering gaan ook diverse artiesten hun hits uit 2010 ten gehore brengen. Voor enkele landgenoten eindigt het jaar wel heel bijzonder, als blijkt dat ze een fors bedrag winnen in een van de twee extra trekkingen van de Nationale Postcode Loterij.


Direct na twaalf uur gaat het nieuwe jaar van start met bloopers en hoogtepunten van alle Ik Hou Van Holland-uitzendingen uit 2010.


De teams
Koningsbrugge deelt het desk met Jan Kooijman, Frans Bauer en Leontine Borsato en Irene Moors gaat samenspelen met Epke Zonderland, Danny de Munk en Daphne Deckers. Ik Hou Van Holland Oud & Nieuw-special, donderdag 31 december om 22.00 uur op RTL 4.