De directie van RTL kan weer een taart versturen naar een programmaredactie. Dit keer is het Ik Hou van Holland dat zijn eigen record aanscherpt, voor de tweede keer dit seizoen. Op 9.000 kijkers na trok het zaterdagavondamusement gisteren 3 miljoen kijkers en dat kwam niet eerder voor. De Sinterklaas-uitzending verpletterde ook de sintviering van Paul de Leeuw op Nederland 1, waar overigens een verdienstelijke 1,4 miljoen kijkers op afstemden. Ook een prima score voor Paul, die uit zijn dal lijkt op te krabbelen.


RTL 4 scoorde verder met Ushi & Loesie (2,2 miljoen) en Wat Vindt Nederland (1,5 miljoen). Ook het Half Acht Nieuws blijft het bovengemiddeld goed doen op winterse dagen, gisteren keken er 1,3 miljoen kijkers.


Nederland 1 scoorde met zijn equivalent om 20.00 uur 2,2 miljoen kijkers. Studio Sport Eredvisie had ondanks de sneeuw de nodige voetbalwedstrijden op het programma en trok daarmee 1,8 miljoen kijkers. Kassa kwam uit op 1,4 miljoen kijkers, Ik Vertrek zat op 1,3 miljoen.


SBS 6 liet het weer afweten deze zaterdagavond. De piek lag rond Hart van Nederland en SBS Shownieuws, waar de teller even boven de miljoen uitkwam. Met de primetime geprogrammeerde film The Pacifier trok SBS 6 592 duizend kijkers, Prins Zoekt Vrouw trok 580 duizend liefhebbers.