Positiefste traditie van Nederland centraal in Ik Hou Van Holland 29 November 2010

HILVERSUM (Nieuws van Nederland) – Zaterdag 4 december, de avond voor pakjesavond, staat ‘Ik Hou Van Holland’ geheel in het teken van Sinterklaas, want niets is zo Hollands als Sinterklaas en gezelligheid. In de spelwoorden, roddels, rijtjes, finalevragen, televisiefragmenten en in ‘Raad het Lied’ staat het feest rondom de grote kindervriend centraal. De goedheiligman komt hoogstpersoonlijk langs in de studio bij Linda de Mol, Positiefste Nederlander 2010, en speelt mee in het team van Peter Heerschop naast acteur Martijn Lakemeier en actrice Liz Snoijink, dit jaar gelauwerd met de Gouden Eeuw Award. Jeroen van Koningsbrugge neemt het tegen hen op samen met acteur Robert de Hoog, presentatrice Vivian Slingerland en zanger en ‘The voice of Holland’-coach Jeroen van der Boom. In 2008 werd het Sinterklaasfeest uitgeroepen tot Positiefste Traditie van Nederland. Acteur Bram van der Vlugt nam toen de bijbehorende onderscheiding in ontvangst. Uitzending: zaterdag 4 december, tussen 20.40 uur en 22.10 uur bij RTL 4. FOTO: NIEUWS VAN NEDERLAND/RTL 4.