Linda de Mol heeft haar kijkcijferrecord aangescherpt. Gisteren keken er volgens Stichting Kijkonderzoek 2.690.000 mensen naar Ik Hou van Holland en dat is een fractie meer dan vorige week, toen RTL ook al sprak van een recordscore. Dat terwijl Ushi & Loesie toch aardig wat kijkers verloor en uitkwam op 2,2 miljoen kijkers. Nog altijd heel veel, maar toch een half miljoen minder dan vorige week. RTL trok later op de avond nog 1,4 miljoen kijkers met Echt Waar?!


SBS 6 trok 661 duizend kijkers met Shrek de Derde, aansluitend was Het Beste Idee van NL goed voor 657 duizend kijkers. Hart van Nederland wist gisteren 938 duizend kijkers te interesseren.


Nederland 1 scoorde met sport en actualiteiten. Van Duin op z’n Best trok gisteren 1,1 miljoen kijkers en Koefnoen kwam uit op 916 duizend kijkers. Bij Ons in de PC trok 870 duizend liefhebbers.